Tuesday, June 10, 2014

Aydin 8m28d.

Assalamualaikum.

Harini first time Aydin minum pakai straw.sebab Aydin memang akan reject sereject rejectnya botol susu.Allah~

Nasib baik laa ummi bukan jenis geram dengan segala jenis botol susu.memang tak ada beli botol susu tiap bulan pun.ada satu NB Avent(beli set breast pump),2 biji Tommie Tippie.ada 2 biji botol tupperware(dapat hadiah) dengan 2 biji botol brand Disney(dapat hadiah).siapa nak boleh PM..Nana kasi FREE :)

Sekian,wassalam.kasi up satu post sebab dah lama menyepi~ :)

2 comments:

Suria said...

dhafea pun sama bukan jenis suka botol, tak boleh tukar sebarangan. sebelum ni guna avent pastu tukar tommi tippee pastu tu tukar pigeon wide neck skrg ni pigeon slim neck..haha

klu tak boleh lerrr dpt botol aydin boy hensem.. :p

Norliza Romizi said...

amboi ensem boy!!!